','

' ); } ?>

Αλενατόρε: Ερημιά στην Καλλιθέα

Ειλικρινά, δεν είχα καμία διάθεση να καταπιάνομαι με στοίχημα αυτό το Σ/Κ. Για να πω την αλήθεια ένα (Κυριακάτικο) ματς Κυπέλλου είχα κυκλώσει και περιμένω πότε θα δεήσουν να βγάλουν αποδόσεις, να δούμε αν υπάρξει value bet. Κι όμως τα odds στα Σαββατιάτικα της Σούπερ Λιγκ είναι τόσο εκτός πραγματικότητας που η αποχή είναι λάθος.

Εκτός Λογικής

Δεν υπάρχει καμία (ποδοσφαιρική) λογική στην απόλυση του Ράσταβατς από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Ο Σέρβος που κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε 136 παιχνίδια στις δύο θητείες του, έχει φτιάξει το ρόστερ στα μέτρα του. Οι δε Μποροβήλοι την πάτησαν με τον Ρόμπι Κιν και αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν για σήμερα τον Βεργέτη.

Ο Ατρόμητος έδειξε και στα τρία του ματς ότι φέτος θα δυσκολέψει ακόμη και τους διεκδικητές του τίτλου. Ο Γκαρσία είναι πολύ φιλόδοξος, μετά το αγροτικό του στις Σέρρες, τώρα θα πάρει ειδικότητα για να πάει μετά στον ΠΑΟΚ και εξωτερικό. Λάθος το 1.85 στον άσσο – το ματς είναι για 2.40+!

Ο ορισμός του Value Bet

Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στην ομάδα μοντέλο που έχει φτιάξει η Καλλιθέα. Με βάση τα data της Opta, η ομάδα του Ντονάτι έγραψε 3.3 xGoals στο ματς με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο και τείνει να αποδειχτεί η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, με πρωταγωνιστή εξαιρετικό Μουτίνιο.

Οι εμφανίσεις απέναντι σε Παναθηναϊκό και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό μόνο τυχαίες δεν είναι. Εξαιρετική δουλειά από τον Μάσιμο Ντονάτι και το τιμ του στην καλοκαιρινή προετοιμασία και όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους. Σωστές τοποθετήσεις σε όλο το γήπεδο, ασταμάτητο τρέξιμο, εξαιρετικές συνεργασίες επιθετικά αλλά και ιδανικές καλύψεις στην άμυνα κοκ.

Θα μου πεις βέβαια, πως παρά την αποδυνάμωση, καλά στοιχεία έχει δείξει και η Λαμία. Καμία αντίρρηση – σιγά όμως τη φοβερή έδρα για να είναι φαβορί του 2.20! Στα τεφτέρια του Αλενατόρε, δεν νοείται να μην είναι φαβορί διπλό το ματς. Ως εκ τούτου, το 3.40 της Καλλιθέας το κυκλώνω, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Άντε το 2.40 του 2 DNB για τους πιο συντηρητικούς…

💣 Για μαύρους κύκνους και στοίχημα αλάνας, τσεκάρετε τα value bet του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Ημερολόγια καταστρώματος για τα πιο μακρινά και παράξενα ταξίδια στις θάλασσες του στοιχήματος.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.