','

' ); } ?>

Αλενατορε: Δεύτε τελευταίον οβολόν

Κανονικά το εγχώριο στοίχημα έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Παίζει βέβαια ακόμη η Σούπερ Λιγκ 2 και τα μπαράζ ανόδου, αλλά τι να πεις. Όσο value bet είναι κάποια ματς, άλλο τόσο επικίνδυνα να σου μαρκάρουν το λογαριασμό και να σου μείνει μόνο να… θυμάσαι τη Σμαρώ και την Καλαμαριά

Στοίχημα στα Μπαράζ

Στα μπαράζ της Γ΄ Εθνικής, έχουν μιλήσει μέχρι τώρα οι έδρες. Ε, αυτό θα γίνει και σήμερα. Γιατί αν πχ δεν ανέβει φέτος η Κοζάνη, θα μιλήσουν και οι μουγγοί.

Στο Γιούχτας – Καμπανιακός, θεωρητικά τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Αν όμως κερδίζει η Κοζάνη, ο Καμπανιακός εξασφαλίζει την άνοδο και μπορεί να κάνει σκόντο. Άσε που αν δεν το κάνει ο Καμπανιακός, μπορεί να σιγοντάρει το “Λασιθιώτικο” (!) διαιτητικό τρίο.

Value bet or not?

Εκ πρώτης όψεως λοιπόν, το 1.95 της bet365 στον άσσο του Γιούχτα μοιάζει νορμάλ. Δεν υπάρχει όμως και Ασία και είναι θέμα χρόνου ο άσσος να πέσει στα επίπεδα του 1.40-1.40. Τι θα σημαίνει αυτό πέρα από μια παραδοσιακή άσκηση ‘dropping odds’ σε μέρα με λίγα ματς;

α) Η Bet365 έχει πράκτορα στη Χαλάστρα και ξέρει ότι ο Καμπανιακός θέλει να κάνει… χαλάστρα στον Γιούχτα.

β) Τίποτα δεν θα σημαίνει – τουλάχιστον για το πρώτο ημίχρονο. Δεν έχουμε λόγο να μη δώσουμε λίγο σασπένς.

γ) Σύμφωνα με μια παράδοση, ο Γιούχτας είναι το βουνό που θάφτηκε ο Δίας. Βαριά η σκιά για τους φιλοξενούμενους.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

Bet Therapy στοίχημα Γ΄ Εθνική value bet
Το μεγάλο στοίχημα του Γιούχτα

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.