','

' ); } ?>

Αλενατορε: Εκεί, εκεί στη Γ΄ Εθνική

Κλασσική Κυριακή για στοίχημα με ραδιοφωνάκι. Εκεί, εκεί στη Γ΄ Εθνική μαζί με το Αιγάλεω και την Προοδευτική. Ο Αλενατόρε πίνει καφέ και κυκλώνει value bet σε μια παλιά εφημερίδα. Όπως κάνει από την εποχή που ο Κούγιας ήταν στον Άρη Πετρούπολης και το στοίχημα παράνομο…

Στοίχημα φάντασμα στη SL2

Δεν ξέρω τι θα έρθει το ντέρμπι Καλαμάτα – Χανιά. Το οποίο παρεμπιπτόντως θα είναι χωρίς τηλεοπτική κάλυψη από το youtube της Σούπερ Λιγκ 2. Ξέρω όμως πως το 1.45 στον άσσο δεν θα το έπαιζε ούτε ο Γεωργούντζος. Κι ας έχουν πέντε απουσίες τα Χανιά. Το ρόστερ τους είναι μεγάλο και ο Ταουσιάνης θα βρει λύσεις.

Αλενατορε: Στοίχημα φάντασμα στη Σούπερ Λιγκ 2
Αλενατορε: Στοίχημα φάντασμα στη Σούπερ Λιγκ 2

Value Bet στη Γ΄ Εθνική

Δυστυχώς η Bet365 άλλαξε τις αρχικές τιμές της και εξηγούμαι. Ο άσσος της ΑΕΡΑ Αφάντου από το 1.57 βρέθηκε στο 1.33, ο άσσος της Θύελλας Ραφήνας ανέβηκε από το 1.90 στο 2.10, Ο άσσος της Κορίνθου έπεσε από το 1.80 στο 1.61 και το διπλό του Θερμαϊκού ανέβηκε από το 1.36 στο 1.44.

Εντούτοις, τουλάχιστον τα 2/4 από τα παραπάνω ματσάκια, παίζονται άνετα και στα νέα odds. Η Νίκη Ευκαρπίας αδικείται κάργα από τη βαθμολογία. Όταν έχεις πάρει 0-0 από τον Πανθρακικό και στάθηκες καλά κόντρα στην Καβάλα, θα πάρεις κάτι σε τοπικό με Θερμαϊκό.

Στην Κόρινθο, ο Κούγιας είναι στα κάγκελα, έχει φτιάξει πολύ δυνατό ρόστερ και ματς όπως αυτό με το Μαρκό πρέπει να τα καθαρίζει από τα διόδια. Οριακό πάντως το 1.60 πλέον.

Αλενατορε - Value bet στη Γ΄ Εθνική
Αλενατορε – Value bet στη Γ΄ Εθνική

Από τρομερή εμφάνιση ο ιστορικός Βύζας Μεγάρων στο 3-2 επί του Παναργειακού. Κάθε εβδομάδα παρουσιάζεται και καλύτερος. Βόλτα στη Ραφήνα λοιπόν σήμερα το μεσημέρι, με αρκετούς οπαδούς του. Καμία σχέση με την καλή ομάδα των προηγούμενων ετών η φετινή Θύελλα. Κι ας κέρδισε με διαιτησία το Μαρκό.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

📌 Ραντεβού το βράδυ στο Καραϊσκάκης για ένα γεμάτο 0-0. Μέχρι το επόμενο…

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.