','

' ); } ?>

Αλενατορε: Εμεις στον Καμπο εχουμε…

Το ματς ξεκινάει σε μία ώρα οπότε όποιος πρόλαβε το value bet είδε. Δεν θα έπαιζα στοίχημα σήμερα, αλλά το δώρο που έκανε χθες ο Σάκης Τσιώλης στην ιδιαίτερη πατρίδα του, δεν πρέπει να πάει χαμένο.

Value Bet στη Σούπερ Λιγκ 2

Ο Ηρακλής του Καρδιτσιώτη Σάκη Τσιώλη κέρδισε τον Πανσερραϊκό. Αυτόματα αποκτούν απτό νόημα οι συνεχείς δηλώσεις του, προπονητή της Καρδίτσας, Περικλή Αμανατίδη.

Ο οποίος δεν σταματά να τονίζει πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους να αμφισβητήσει τα πρωτεία της ομάδας των Σερρών. Οι μπουκ γενικότερα δεν φαίνεται να τον πιστεύουν, ο Αλενατόρε όμως βλέπει μόνο τι γίνεται μέσα στο τερέν.

Στοίχημα στην Αναγέννηση

Ειδικά στα τέσσερα τελευταία ματς, η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έχει πετύχει μόνο ισάριθμες νίκες, αλλά έχει παίξει και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δηλαδή η θεωρία συμβαδίζει με την πράξη. Αντίθετα, ο Ηρακλής Λάρισας, παρά την μεταγραφική ενίσχυση, στα δύο τελευταία του ματς ήταν σοκαριστικά κακός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

Εννοείται πως δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα έδρας για τον Ηρακλή Λάρισας. Για την ακρίβεια υπάρχει το ανάποδο. Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις λέει ο σοφός κινέζικος λαός και η φωτογραφία του εξωφύλλου ακόμη περισσότερες.

Μια φωτογραφία έπος από την εποχή στην καρδιά του Covid-19 των lockdown και των κεκλεισμένων των θυρών. Οι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας όμως ήταν κοντά ακόμη και τότε. Ακόμη και εκτός έδρας, μέσα σε χαράδρες και βουνά. Και στην επόμενη συστάδα δέντρων να κρύβονται τα ΜΑΤ. Εμεις στον Καμπο εχουμε…

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ Bet Therapy στοίχημα value bet
ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ: Το value bet της Καρδίτσας

📌 Ραντεβού την Κυριακή για να δούμε πόσα γκολ του Κωνσταντέλια θα ακυρώσει το VAR στην Τούμπα, για να πηδήξει απ’ την κερκίδα στο τερέν ο Ραζβάν βρίζοντας το ΠΟΚ.

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.