','

' ); } ?>

Αλενατορε: Φωτιά Στα Σαββατόβραδα

Φωτιά στα σαββατόβραδα είναι η φάση σήμερα. Γιατί σήμερα έχει στοίχημα – έκτακτη συμμετοχή που λένε – Γ΄ Εθνική. Και αυτό φυσικά σημαίνει πως μετά τα ματς, θα έχουμε τον τρόπο μας. Και θα μπορούμε με τρία value bet να πάμε πρώτο τραπέζι πίστα. Το ίδιο που έμενε ρεζερβέ για τον Μύρτσο πριν από κάθε ματς. Αυτή η νύχτα μένει…

Το Value Bet του Εθνικού

Το ότι ο Εθνικός Πειραιώς βολοδέρνει εδώ και χρόνια στη Γ΄ Εθνική είναι από τις ανορθογραφίες του ποδοσφαίρου μας. Θα μου πεις, εδώ έκανε 20 χρόνια άστεγη η ΑΕΚ, τι να μας πει και η Εθνικάρα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Εθνικού μετά τον εξοβελισμό του από το Καραϊσκάκης, παραμένει το γηπεδικό.

Φέτος αναγκάζεται να παίζει τα εντός έδρας του στο Πέραμα. Παρά το καλό του ρόστερ (έχοντας κρατήσει την ραχοκοκαλιά της περσινής ομάδας), το ξεκίνημα ήταν σαφώς κατώτερο των προσδοκιών. Σήμερα όμως θα έχει ντεμπούτο προπονητή και αντίπαλο στα μέτρα του.

Bet Therapy Αλενατορε. Value Bet και στοίχημα
Όταν ο Εθνικός γέμιζε το στάδιο Καραϊσκάκη

– Μα το Μαρκό είναι πρώτο στην βαθμολογία του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, θα μου πεις. Μοναδικός στόχος του Μαρκό όμως ήταν και θα είναι να σώσει την κατηγορία. Ούτε είχε στόχο, ούτε θα κάνει πρωταθλητισμό. Πρωτοπόρος από τα Λιντλ δηλαδή – Αλενατόρε σπίκινγκ…

Στοίχημα Γ΄ Εθνική

Και τα λέμε και τα παίζουμε. Εκεί όμως που ακόμη παίζεται κανονική μπάλα στο Ελλάντα. Στους πέντε ομίλους της Γ΄ Εθνικής. Που φυσικά είναι πολύ πιο αξιόπιστη από τον τραγέλαφο της Σούπερ Λιγκ 2.

📈 Η ομάδα του Πόρου Ηρακλείου είναι ένα κλαμπ δομημένο σε σοβαρά πρότυπα από τον φιλόδοξο και με γαλλική ποδοσφαιρική κουλτούρα πρόεδρο του. Η ήττα στα χαρτιά της πρώτης αγωνιστικής και η αφαίρεση βαθμών, δεν του αφήνει περιθώριο, παρά για πορεία πρωταθλητισμού. Κάτι που ξεκίνησε από το εντυπωσιακό 2-1 επί του Αλμυρού. Το Μοσχάτο στην τελευταία του επίσκεψη, πριν 15 μέρες στην Κρήτη, ηττήθηκε με 7-2(!) από τον… Αλμυρό.

✅ Μπορεί η Χαλκίδα να είναι ομάδα που στήθηκε τελευταία στιγμή, όμως το ρόστερ της είναι αρκετά καλό και βελτιώνεται εβδομάδα με εβδομάδα. Έχει σταθεί καλά κόντρα στις τοπ ομάδες του 3ου ομίλου και θα έπρεπε να πληρώνει λιγότερο κόντρα στην πιο άνετη βαθμολογικά Φήκη Τρικάλων.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

Τρία φαβορί έχει λοιπόν το μενού για να γίνει πατιρντί το Σαββατόβραδο – Αν βγουν πείτε το και στους φίλους σας. Αν πάλι όχι, πείτε το στους εχθρούς σας…

Αλενατορε. Στοίχημα στη Γ΄ Εθνική. Value Bet το Σαββατόβραδο. Bet Therapy
Τα value bet του Αλενατορε

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.