','

' ); } ?>

Αλενατορε: Fun bet

Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων πως η μέρα δεν είναι για σοβαρό στοίχημα. Ρεπό και καφές στο Πασαλιμάνι γράφει το καρνέ – με κεφαλαία γράμματα. Έλα όμως που τα odds είναι τόσο “value bet” – αν τα ματς τελικά δεν μπούνε στους επόμενους φακέλους (προς αρχειοθέτηση βέβαια) της Sportradar!

Στοίχημα στη Ρόδο

Από τα 4 ματς της ημέρας, τα δύο είναι (μάλλον) νορμάλ. Μεγάλος πόλεμος καλτ ανακοινώσεων Διαγόρα – Ηρακλή Λάρισας πριν 15 μέρες – θα πέσουν κορμιά. Καλύτερη ομάδα πάντως ο Διαγόρας, αν το ματς δεν έχει πχ κόκκινη κάρτα, θα κερδίσει μισό – μηδέν.

? Value Bet στη Super League 2

Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών, αυτό της φετινής Σούπερ Λιγκ 2; Φυσικά και είναι – μέχρι το… επόμενο!

Η Προοδευτική πρέπει να καλύψει τη διαφορά 6 πόντων και να βάλει από κάτω της το Αιγάλεω για να σωθεί. Κάτι που στη γραμματική το λέμε και “οξύμωρο σχήμα“.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας τα τελευταία χρόνια ήταν ομάδα μοντέλο. Πιθανότατα κάτι έχει αλλάξει λόγω χρεών – δεν γίνεται να λύνεις τη συνεργασία σου με τον Διγγόζη για να πάρεις προπονητή από το ονομαστό… ΙΕΚ του Απόλλωνα Λάρισας!

Επειδή όμως ο Αλενατόρε παραμένει κατά βάθος ρομαντικός, ένα fun bet στο “άρρωστο” – υπό νορμάλ συνθήκες – 6.50 του διπλού, θα το ρίξει…

Στοίχημα στον ρομαντικό Χουάν

Αντίθετα, ο Θεσπρωτός του Χουάν Ραμόν Ρότσα (Μπουμπλής για μας), παρά τα μύρια προβλήματα, παραμένει μια ομάδα που τα δίνει όλα σε κάθε ματς. Ο Χουάν αγαπά τα παιδιά στην Ηγουμενίτσα κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Δεν έχει λιγότερα προβλήματα η Βέροια. Αγωνιστικά δεν βλέπεται, οι απλήρωτοι παίκτες άρχισαν τα εξώδικα και το διπλό στο 8.00 είναι ακόμη πιο “άρρωστο”…

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ στοίχημα Σούπερ Λιγκ 2 value bet therapy
ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ: Fun bet στη Σούπερ Λιγκ 2

📌 Ραντεβού το απόγευμα στην Τούμπα για να δούμε για πόσα γκολ του Κωνσταντέλια θα βγάλει ανακοίνωση ο καλύτερος δήμαρχος της Υφηλίου…

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.