','

' ); } ?>

Αλενατορε: Κάτω από τη Μαρκίζα

Ο Αλενατόρε κανονικά βγαίνει τελευταίος – όλοι το ξέρουν αυτό. Σαν πρώτο όνομα στην πίστα, το ‘grand’ value bet του μαγαζιού. Έλα όμως που κάτω από τη μαρκίζα της Bet365 τα έχουν κάνει μούτι. Που αγοράζετε ρε odds Γ΄ Εθνικής και μου στήνετε πάγκο Σάββατο, λες και το στοίχημα είναι λαϊκή αγορά…

Value Bet στη Γ’ Εθνική

Το θέμα δεν είναι πως οι… χρηματιστές από το Στόουκ βγάλανε αποδόσεις από Σάββατο πρωί. Το θέμα είναι ότι βγάλανε odds που έχουν τόση σχέση με τις πραγματικές πιθανότητες των ομάδων, όση η Βανδή με τα γκράμι.

Ξεκινάω από δύο μεγάλα value bet στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Δες τα πριν τα κατεβάσουν.

🆘 Χωρίς 4 τιμωρημένους το Κερατσίνι, υποδέχεται τον έτσι κι αλλιώς ανώτερο Άρη Πετρούπολης του Λουκά Καραδήμου. Ανύπαρκτη έδρα το “Π. Σαλπέας”, ματς για οριακό φαβορί διπλό, μας το δίνουν 2,10 στον άσσο με το διπλό στο 3,60!! Έχει πάντως και “Χ”.

🏥 Αντίστοιχη περίπτωση το ματς στο Μοσχάτο. Αποδεκατισμένη η ΑΕ Μοσχάτου, εκτός οι τιμωρημένοι Βαλμάς, Σταύρου, Ψυχογιός, αλλά και οι τραυματίες Κατίδης, Καρνέσης ,Μπόρι, Λάμπρου.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ value bet στη Γ΄ Εθνική. Στοίχημα Bet Therapy
Value Bet στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής

Ούτε που διανοούνται στον Αλμυρό ότι μπορεί να κινδυνεύσουν μέχρι το τέλος. Με Κοιλιάρα και Κατσικοχέρη υγιείς θα συμφωνήσω. Είναι ενδεικτικό ότι μόλις πήραν νέο τεχνικό διευθυντή για να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν. Το Μοσχάτο όμως είναι έδρα και το ματς έχει περισσότερο “Χ”.

Το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟΠΟ

Και τα λέμε και τα γράφουμε, το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων. Και οι αποδόσεις για τα ματς σε Καβάλα και Πάτρα είναι εκτός τόπου και χρόνου.

📉 Σε ελεύθερη πτώση και με αποψιλωμένο ρόστερ το Πάτραι, δοκιμάζει ήδη νεαρούς για το τοπικό: “Έχουμε πιο ‘κοντό’ ρόστερ πλέον, αλλά δίνουμε και πολύτιμες εμπειρίες, σ’ αυτούς που θα αποτελέσουν τον κορμό της επόμενης χρονιάς. Τα παιδιά παίζουν σε ρυθμούς πολύ πιο πάνω από κάθε τοπικής Ένωσης.”

💣 Για το Καβαλιώτικο ντέρμπι ΑΟΚ – Νέστος, τι να σε πω. Σε τρομερή κατάσταση ο σούπερ ενισχυμένος μεταγραφικά Νέστος, μετράει 10 ματς χωρίς ήττα (6-4-0). Κι όμως, η νίκη του πληρώνει 8 φορές τα λεφτά σου! Σε καλή μεριά

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

Τέσσερα value bet συνολικά σήμερα λοιπόν. Ούτε για χρυσό δίσκο να πηγαίναμε! Τα δύο καλύτερα πάντως, είναι του Νέστου και του Άρη Πετρούπολης.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ value bet στη Γ΄ Εθνική. Στοίχημα Bet Therapy
ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ: ΣΤΟΙΧΗΜΑ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

📌 Ραντεβού το βράδυ στην Τούμπα για να δούμε πόσα γκολ + ασίστ θα κεράσει ο Κωνσταντέλιας…

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.