','

' ); } ?>

Αλενατορε: Περιμένοντας τον Γκοντό

Περιμένοντας την επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ 2 δηλαδή. Η οποία για το στοίχημα, είναι ότι ο… Γκοντό για το θέατρο. Όλο έρχεται κι όλο δεν φτάνει. Ας κάνουμε όμως ζέσταμα με δύο value bet στα εξ αναβολής της Γ΄ Εθνικής.

Value Bet στη Γ’ Εθνική

Τοπικό ντέρμπι στο “Οικονομίδειο” της Ρόδου. Από αυτά μάλιστα που λέμε “6ποντο παραμονής”. Περίπου ισοδύναμες ομάδες Ιάλυσος και ΑΟ Πυλίου, είχαν οδυνηρές ήττες την Κυριακή. Το Πυλί όμως είχε καλύτερη εικόνα στο γήπεδο.

Παράλληλα, η ομάδα της Κω, ζόρισε αφάνταστα την πρωτοπόρο Ρόδο και στα δύο μεταξύ τους ματς. Σε κανένα από τα δύο δεν άξιζε να χάσει. Τρεις σημαντικές απουσίες για τον Ιάλυσο και δύο για την ομάδα της Κω. Σαφώς πιο κλειστό ματς από όσο λέει το 1.60 του άσσου!

Το στοίχημα (δεν) είναι ΠΡΟΠΟ

Και τα λέμε και τα γράφουμε, το στοίχημα είναι θέμα αποδόσεων. Ενίοτε βέβαια έχουμε και εξαιρέσεις. Όπως λοιπόν στο πάλαι ποτέ ΠΡΟΠΟ θα καρφώναμε “Χ” το ΑΟ Χανιώτης – Πιερικός, έτσι θα το κάνουμε και σήμερα. Αρκεί η απόδοση να είναι από 3.00 και πάνω – τουλάχιστον δίκαιη.

Μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, το Χ είναι παραπάνω από βολικό και για τους δύο. Σε καλύτερη μάλλον κατάσταση η ομάδα της Χαλκιδικής, αλλά δεν έχει κανένα λόγο να σκιστεί. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει η ιδιαιτερότητα της απώλειας αδερφής ποδοσφαιριστή του Πιερικού στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

Δύο κάτι σαν value bet λοιπόν σήμερα. Περιμένοντας όπως είπαμε τον… Γκοντό.

Bet Therapy value bet στοίχημα Γ΄ Εθνική
Στοίχημα Γ΄ Εθνική – Περιμένοντας τον Γκοντό

📌 Ραντεβού το βράδυ στη Λαμία για να δούμε πόσα γκολ θα βάλει ο Κωνσταντέλιας

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.