','

' ); } ?>

Αλενατορε: Στου Ψηλορείτη την κορφή

Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα να έχουμε στοίχημα σήμερα στη Γ΄ Εθνική. Όμως οι μπουκ ή έχουν ανέβει στου Ψηλορείτη την κορφή και από εκεί κόζαραν τα αποτελέσματα στο 5ο όμιλο, είτε κουζουλάθηκαν εντελώς. Value bet ή κουβάς λοιπόν; Το απογευματάκι θα ξέρουμε.

Value Bet στη Γ’ Εθνική

Τρία φαβορί από τον Κρητικό όμιλο έχει κατά νου ο Αλενατόρε. Για την ακρίβεια, είχε κατά νου το ρεπό, αλλά με τέτοιες αποδόσεις δεν υπάρχει πάσο.

Ειδικά η περίπτωση του Αγίου Νικολάου που καίγεται κόντρα στο Κερατσίνι στο 2.35 είναι extreme. Θα μου πεις ο ΑΟΑΝ θα είναι με υπηρεσιακό έχει απουσίες και το Κερατσίνι τα πάει μια χαρά. Ναι αλλά το Κερατσίνι θέλει μόνο να σωθεί και έχει μαξιλάρι. Ενώ ο ΑΟΑΝ ξεκίνησε φαβορί για άνοδο και έχει πολύ ποιοτικό και βαθύ ρόστερ, αλλά μπερδεύτηκε με το κύπελλο και ξαφνικά έχει βρεθεί μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στοίχημα σε φαβορί

Για τον Εθνικό και θα το λέμε και θα το γράφουμε. Με τον Χαντέ στον πάγκο έχει βελτιωθεί πολύ και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στις νίκες. Ιδανική ευκαιρία σήμερα, καθώς ο βαθμολογικά αδιάφορος Γιούχτας, ταξίδεψε με σημαντικές απουσίες.

Bet Therapy στοίχημα Γ΄Εθνική value bet
Στοίχημα Γ΄ Εθνική – Τρία καλοπληρωμένα φαβορί

Για τον Αλμυρό Γαζίου ισχύουν πάνω, κάτω τα ίδια με τον ΑΟΑΝ. Άντε να σας αφήσω και μια πιο πικάντικη υποσημείωση. Ψάξτε λίγο στους ορισμούς διαιτητών της ΕΠΟ τι… εθνικότητας είναι οι διαιτητές σε ΑΟΑΝ και Αλμυρό!

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

Περισσότερο χαριτολογώντας το έγραψα το τελευταίο. Με την πάγια επισήμανση πως εδώ δεν ψάχνουμε για “στημένα” – παίζουμε στοίχημα στα ίσια. Εκεί ακριβώς που οι μπουκ, αντί για αγωνιστικά δεδομένα, ψάχνουν παππάδες. Και τα λέμε και τα γράφουμε…

📌 Ραντεβού την Κυριακή στην Τούμπα για να απολαύσουμε τις δύο καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ και τα παράπονα του Λουτσέσκου για το ανάλγητο κράτος των Αθηνών.

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.