','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Monte-Carlo D3

Μας αποζημίωσε η χθεσινή μέρα στο Μόντε Κάρλο. Με κάποια εξαιρετικά ματς και δύο value bet. Όπως θα συμβαίνει κάθε μέρα. Όχι οι νίκες στο στοίχημα, αλλά τα σπουδαία παιχνίδια. Δείτε εδώ όλα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Μαθήματα Τένις – ‘In the evening, the balls are very heavy’

Η προσαρμογή στο χώμα είναι η πιο δύσκολη στο ATP Tour. Ειδικά στο Μόντε Κάρλο όπου όσο πέφτει ο ήλιος, οι μπάλες βαραίνουν και τα γήπεδα γίνονται πιο αργά. Κάτι που επικαλέστηκε προχθες ο Gasquet μετά από την πολύ εύκολη ήττα του από τον Thiem.

Προγνωστικά Τένις ATP – Στοίχημα

Thiem και Rune γνωρίζονται πολύ καλά. Έχουν κάνει πολλές προπονήσεις μαζί και μπορείς να πεις ότι έχουν αρκετά κοινά στοιχεία. Ο Thiem όμως έχει σαφώς υψηλότερο potential και ματς με ματς παίζει καλύτερα. Ειδικά στην πρεμιέρα κόντρα στον Gasquet θύμισε παλιές μέρες δόξας.

Bet Therapy tennis betting tips Στοίχημα Value Bet
Στοίχημα ATP Monte-Carlo: Value Bet η νίκη του Thiem

Ο Rune ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Μουράτογλου και δείχνει ακόμη πολύ ανώριμος. Λογικό φαβορί σήμερα, αλλά το ματς θα γίνει αργά και οι συνθήκες ευνοούν τον Thiem. Ο οποίος ψάχνει εναγωνίως την επιστροφή του σε top level. Την οποία εκτιμούμε πως θα βρει στο χώμα.

Προγνωστικά Τσιτσιπάς

Ξεκούραστη πρόκριση για τον Τσιτσιπά, ο οποίος είχε ανοίξει δυνατά το ματς με τον Bonzi. Άτυχη στιγμή για τον Γάλλο που εγκατέλειψε στο πρώτο σετ – χρειαζόταν την ήρεμη πρεμιέρα ο Στέφανος. Αύριο θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο Χιλιανό Jarry που μπορεί να γίνει επικίνδυνος στο χώμα.

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Value Bet

18:00 Dominic Thiem vs Holger Rune 1 (2.90) ☀ ATP Monte-Carlo Masters 1000

👁‍🗨 Δείτε καθημερινά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.