','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Monte-Carlo D4

Σούπερ hot η 4η μέρα του Monte-Carlo Masters. Όχι μόνο για στοίχημα (minimum τρία value bet), αλλά κυρίως γιατί όλα τα ματς είναι ανταγωνιστικά και θα δούμε φοβερό τένις. Δείτε εδώ όλα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Μαθήματα Τένις – ‘In the evening, the balls are very heavy’

Το Masters 1000 του Μόντε Κάρλο, μπορεί τυπικά να υπάγεται στην Γαλλική επικράτεια, αλλά η πλειοψηφία των θεατών είναι μάλλον Ιταλοί. Κάτι που όσο κι αν μοιάζει οξύμωρο για το Τένις, συνιστά αβαντάζ έδρας για τους φορμαρισμένους Sinner, Musetti αλλά και τον Berrettini.

Προγνωστικά Τένις ATP – Στοίχημα

Ο Rune ήταν πολύ καλός κόντρα στον Thiem – εντυπωσιακός θα λέγαμε. Έτσι, παρότι το 2.75 του Berrettini είναι υπερβολικά μεγάλο, θα πούμε “no bet”.

Στο μοναδικό τους ματς στο χώμα, ο Musetti είχε προηγηθεί 2-0 του Djokovic στο Ρολάν Γκαρός του 2021. Ο Τζόκοβιτς δεν ήταν καθόλου πειστικός προχθές, με μόλις 14 winners και 21 unforced errors. Θα πατήσουμε στα ίδια του τα λόγια: ““It was an ugly win for me today.”

Προγνωστικά Τένις Στοίχημα Tennis Betting Tips Value Bet

O Sinner δεν είναι η τυπική περίπτωση του Ιταλού που έχει μάθει τένις στο χώμα. Στην πραγματικότητα είναι περισσότερο Αυστριακός – γερμανόφωνος και γαλουχημένος σε σκληρές επιφάνειες και indoor κορτ. Παράλληλα ο Hurkacz παρά το ύψος του, γλιστράει καλά στο χώμα και είναι πολύ επικίνδυνος.

Το value bet της ημέρας, είναι τo 2.35 στον Jiri Lehecka. Ο 21χρονος Τσέχος έχει σημειώσει θεαματική πρόοδο. Παράλληλα δείχνει το ίδιο ικανός στο χώμα, όπως και στα σκληρά κορτ. Ο Fritz δυσκολεύτηκε τρομερά κόντρα στον Wawrinka (μέχρι να κουραστεί ο Ελβετός) και δεν είναι φαβορί του ματς.

Προγνωστικά Τσιτσιπάς

Μεγάλο ατού του Χιλιανού Jarry είναι το σερβίς – αλλά σε κάθε περίπτωση, κινείται καλά στο χώμα. Το ματς ίσως είναι λίγο πιο δύσκολο από όσο λέει το 1.30 των odds. Εντούτοις, εξαρτάται αποκλειστικά από την ρακέτα του Τσιτσιπά.

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Value Bet

12:00 Hubert Hurkacz vs Jannik Sinner 🎾 Hurkacz +1.5 Set (2.10) 🌦 ATP Monte-Carlo Masters 1000

15:00 Novak Djokovic vs Lorenzo Musetti 🎾 Musetti +1.5 Set (2.40) 🌦 ATP Monte-Carlo Masters 1000

15:00 Taylor Fritz vs Jiri Lehecka 🎾 2 (2.35) 🌦 ATP Monte-Carlo Masters 1000

👁‍🗨 Δείτε καθημερινά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.