','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Monte-Carlo Semi-Finals

Φτάσαμε αισίως στους ημιτελικούς του Monte-Carlo Masters. Δεν υπάρχουν προγνωστικά – και οι 4 παίκτες βρίσκονται σε τοπ φόρμα και φυσική κατάσταση. Όπου υπάρχει στοίχημα όμως, υπάρχουν και odds. Και όπου υπάρχουν odds, μπορεί να προκύψει value bet. Δείτε εδώ όλα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Μαθήματα Τένις – Order of play

Αναπάντεχα συνοπτικοί οι 4 προημιτελικοί, κρίθηκαν όλοι στα δύο σετ. Η κούραση έπαιξε βασικό ρόλο – κέρδισαν οι παίκτες με τα μεγαλύτερα αποθέματα ενέργειας. Τα ματς στο χώμα είναι πιο απαιτητικά και το ‘order of play’ μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Πιο χαρακτηριστικές χθες, οι περιπτώσεις των κατάκοπων Μεντβέντεφ και Μουζέτι.

Προγνωστικά Τένις ATP – Στοίχημα

Δεν θα πούμε πολλά σήμερα. Έχουμε δύο ημιτελικούς πολύ κοντά στο 50% – 50% πιθανότητες. Για την ιστορία, ο αλγόριθμος του Bet Therapy, δίνει φαβορί με 52.5% τον Fritz εναντίον του Rublev. Εξάλλου ο Αμερικανός μετράει τρεις σερί νίκες εναντίον του ιδιοσυγκρασιακού Ρώσου.

Στον άλλο ημιτελικό, δίνει 51% πιθανότητα στη νίκη του Sinner. Ο Rune όμως είναι σαφώς πιο ξεκούραστος και ήταν απίθανος και χθες. Όπως είπε χαριτολογώντας και ο Μεντβέντεφ, κατά τη χειραψία τους στο τέλος του ματς: “δεν ήταν δίκαιος αγώνας – έπαιξες υπερβολικά καλά“…

Προγνωστικά Τσιτσιπάς

Ο Fritz κέρδισε υπερβολικά εύκολα 2-0 τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο ίδιος ο Τσιτσιπάς, είπε μετά το ματς πως το σερβίς του δεν δούλευε και πως δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Στην πραγματικότητα όμως, ο Αμερικανός ήταν άπαιχτος. Τα δύο του τελευταία ματς (με Λεχέτσκα, Τσιτσιπά) είναι ότι καλύτερο έχει παίξει ποτέ στο χώμα…

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Value Bet

14:30 Rublev v Fritz 🎾 2 (2.00) 🌦 ATP Monte-Carlo Masters 1000

17:00 Sinner v Rune 🎾 2 (2.60) 🌦 ATP Monte-Carlo Masters 1000

👁‍🗨 Δείτε καθημερινά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.