','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Treble για ζέσταμα

Εδώ είμαστε, αλλά για απλή προθέρμανση. Σοβαρό στοίχημα τένις θα ξαναπαίξουμε στο US Open. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τσιμπάμε σκόρπια value bet στο ζέσταμα. Δείτε εδώ όλα τα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Μαθήματα Τένις: Εντός Έδρας

Έχουμε πει πως το πρόβλημα του Ντομινίκ Τιμ είναι πρωτίστως πνευματικό. Δεν μπορεί με τίποτα να στρίψει το μυαλό του. Να ξεφύγει από το σύνδρομο δεν θα ξαναπαίξω ποτέ στο πραγματικό μου επίπεδο. Αν δεν το κάνει στο σπίτι του, δεν θα το κάνει πουθενά.

Προγνωστικά Τένις WTA – Washington

Δύο εύκολα φαβορί στο τουρνουά της Ουάσινγκτον. Πολύ δύσκολο το αποψινό για την Σβιτολίνα. Αφενός γιατί η Πέγκουλα υπερτερεί σαφώς σε σκληρή επιφάνεια και παίζει με αβαντάζ έδρας. Αφετέρου γιατί η όμορφη μαμά, είναι πιο δύσκολο να είναι focused σε υπερατλαντικά ταξίδια.

Προγνωστικά Σάκκαρη

Περιμένω μια Μαρία “σκυλιασμένη” σε όλα τα αμερικάνικα τουρνουά. Μετά το στραπάτσο στο Γουίμπλεντον, έχει χύσει τόνους ιδρώτα. Δύσκολος, αλλά ιδανικός σωματομετρικά, αντίπαλος η Φερνάντεζ.

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Στοίχημα

Συγκεντρώνουμε εδώ όλα τα value bet της ημέρας από το team του Bet Therapy. Είπαμε, μιλάμε για στοίχημα για ζέσταμα. Χαλαρά και ωραία.

προγνωστικά στοιχήματος τένις ή value bet
Προγνωστικά στοιχήματος τένις ή value bet

👁‍🗨 Δείτε καθημερινά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.