','

' ); } ?>

Top Αγώνες: Πρόγραμμα TV & Στοίχημα Παρασκευής

Το Bet Therapy αναλύει τα Top ματς της Παρασκευής. Για να κουμπώσεις στοίχημα με τηλεόραση – εφόσον αξίζουν οι αποδόσεις. Με βασικό κριτήριο το αν υπάρχει value bet πάνω στα odds των Bookmakers.

Στοίχημα στη Γερμανία

Στη Γερμανία βρίσκουμε τα δύο πιο ενδιαφέροντα ματς για στοίχημα. Με αλατοπίπερο και σχετικό παρασκήνιο.

☁ 19:30 Sandhausen v Hansa Rostock 📺 Novasports 3 HD ✅ 2 (2.60)

Το παλεύει φιλότιμα η ουραγός Σαντζχάουζεν, αλλά υπολείπεται σε ποιότητα. Από τρεις σερί νίκες με μεστές εμφανίσεις η Χάνσα Ρόστοκ. Ιδιαίτερο ματς για τον προπονητή της Alois Schwartz, ο οποίος τον Φεβρουάριο απολύθηκε άκομψα από την Σαντχάουζεν.

Ένας προπονητής που γνωρίζει όσο ελάχιστοι την Σαντχάουζεν έχοντας δύο θητείες στον πάγκο της – πέντε συνολικά σεζόν! Δίκαιο φαβορί το διπλό σε απόδοση 2.60 – η Σαντχάουζεν είναι αναγκασμένη να ανοιχθεί και η Χάνσα έχει τον κυνισμό που χρειάζεται.

🌦 21:30 FC Köln v Hertha Berlin 📺 Novasports Prime ✅ 1 (1.90)

Ανοδική τάση στα odds του άσσου λόγω του μονόπλευρου βαθμολογικού κινήτρου για την Χέρτα. Η Κολωνία όμως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και στην Bundesliga δεν συνηθίζονται τα δώρα. Ακόμη κι αν θέλει η Χέρτα, το θέμα είναι αν μπορεί.

Value Bet στοίχημα Top αγώνες bet of the day
Στοίχημα στην καλύτερη ομάδα

Μακράν χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στην Bundesliga με ρεκόρ 1-2-12 και τέρματα 14-36!! Όχι, δεν θα την σώσουμε εμείς. Θα πάμε με την σαφώς καλύτερη και πιο φορμαρισμένη Κολωνία.

☀ 21:45 Lazio v Lecce 📺 OTE Sport 5 HD 🚫

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την Λάτσιο, όσο κι αν καίγεται να διασφαλίσει την 4αδα. Το κίνητρο της σωτηρίας είναι πάντα πιο ισχυρό. Και η Λέτσε στάθηκε πολύ καλά εκτός, κόντρα σε Γιουβέντους και Μίλαν πρόσφατα. Ανεξάρτητα από το ότι έχασε. Υποψιασμένο και με ανοδική τάση το 1.70 του άσσου. No Bet.

🌧 22:00 Lens v Reims 📺 Novasports 2 HD 🚫

Ματς παγίδα. Όσο σούπερ και να είναι η Λανς το 1.47 είναι πολύ χαμηλό. Η Ρεμς μας θύμισε την περασμένη εβδομάδα στο δίκαιο 1-0 επί της Λιλ, ότι παραμένει πολύ επικίνδυνη. Ειδικά όταν δεν χρειάζεται να πάρει κατοχή μπάλας και χτυπάει στην κόντρα. Αν δεν είχε κάποιες φρέσκες απουσίες, θα σκεφτόμασταν το μπαμ.

Value Bet στο Νησί

Το περίπου value bet της βραδιάς κατά τη γνώμη μας είναι στο Πίτερμπρο. Το να παίζεις στοίχημα σε μπαράζ είναι πάντα επίφοβο. Ειδικά κόντρα σε ομάδα του Φέργκιουσον. Η διαφορά ποιότητας όμως είναι μεγάλη.

☁ 22:00 Peterborough v Sheffield Wednesday 📺 OTE Sport 7 HD ✅ 2 (2.75)

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων. Η Sheffield Wednesday συγκέντρωσε 96 βαθμούς με μόλις 6 ήττες και άξιζε την αυτόματη άνοδο. Η Πίτερμπρο έκανε 17 ήττες και τερμάτισε με 77 βαθμούς. Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και την εξαιρετική εικόνα της Σέφιλντ στο 2-1 επί της Νιουκάστλ για το κύπελλο στις αρχές του 2023.

Bet Therapy Team

✅ Διαβάστε καθημερινά τις Αναλύσεις των Top Αγώνων για στοίχημα και το Πρόγραμμα TV της ημέρας.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.