','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Fútbol Chileno

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν στριγκό μπαντονεόν που μοιρολογάει τα βάσανα της Κόλο Κόλο. Εκεί που value bet είναι να μην τρέχεις πίσω από τα χαμένας της μέρας που φεύγει…

NOCHES DE FÚTBOL – Campeonato Chileno

Τελευταία αγωνιστική στην Χιλιάνικη Primera División με ανοικτούς λογαριασμούς. Τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για τον υποβιβασμό. Για το πρωτάθλημα θα τα πούμε παρακάτω. Για τον υποβιβασμό αύριο.

Audax Italiano Value Bet

Θα ξεκινήσω λιγάκι ανάποδα. Στη Χιλή ισχύει διαχρονικά το ρητό η Κόλο Κόλο και η… Κόλο Κόλο να κερδάνε και όλοι άλλοι να πάνε να… υποβιβαστούνε. Και η Κόλο Κόλο κινδυνεύει να μείνει εκτός ομίλων του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες.

Εκτός εάν κερδίσει με 2+ γκολ διαφορά την εδώ και καιρό υποβιβασμένη Κουρίκο. Και ταυτόχρονα δεν κερδίσει η Ουατσιπάτο την Άουνταξ Ιταλιάνο. Θα μου πεις πως η Ουατσιπάτο περιμένει στραβοπάτημα της Κομπρεσάλ για να πάρει το πρωτάθλημα!

Bet Therapy Latin Value Bet
Latin Value Bet

Αν η Κομπρεσάλ δεν κερδίζει στην δύσκολη έδρα της Ουνιόν Εσπανιόλα βέβαια. Γιατί αν πχ η Κομπρεσάλ έχει καθαρίσει το ματς, αυτόματα η απογοήτευση στις τάξεις της Ουατσιπάτο θα είναι ανείπωτη.

Στοίχημα σημαίνει odds

Στην κεντρική φωτογραφία βλέπεις το φοβερό Estadio El Cobre του El Salvador, έδρα της Κομπρεσάλ. Το Ελ Σαλβαδόρ είναι μια καταμεσίς της ερήμου της Atacama – όπως βλέπεις το στάδιο είναι κάτι σαν πύλη της ερήμου.

Ολόκληρη η πόλη, ουσιαστικά υπάρχει λόγω των μεγάλων κοιτασμάτων χαλκού της περιοχής. Αλλιώς, είναι τέτοια η ξεραΐλα του τόπου, που θα υπήρχαν μόνο σαύρες και όρνια. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι που η τοπική ομάδα είναι μια ανάσα από το πρωτάθλημα.

Το να πάρουν λοιπόν τον τίτλο οι “ανθρακωρύχοι” είναι κυριολεκτικά κοσμοϊστορικό γεγονός. Το αποψινό ματς της Κομπρεσάλ θα είναι πολύ παραπάνω από ένα ματς ποδοσφαίρου.

Bet Therapy Betting Tips – Στοίχημα στο Τσίλι

Bet Therapy - NOCHES DE FÚTBOL
Bet Therapy – NOCHES DE FÚTBOL

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.