','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Fútbol Uruguayo

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν στριγκό μπαντονεόν που μοιρολογάει την παρακμή της Νασιονάλ Μοντεβιδέο. Εκεί που value bet είναι να μη κολλήσεις στα σκάρτα της περασμένης μέρας…

NOCHES DE FÚTBOL – Campeonato Uruguayo

Τελευταία αγωνιστική στην Primera División με ανοικτούς λογαριασμούς. Θα τα καταφέρει η Montevideo City Torque να γίνει η πρώτη ομάδα του περίφημου City Group που θα υποβιβαστεί; Η πρόσφατη φόρμα της (3/4) νίκες και η αδιαφορία της Νασιονάλ (σε μια απ’ τις χειρότερες σεζόν της, λέει όχι.

Danubio Value Bet

Danubio και Defensor βρίσκονται σε φάση εξωστρέφειας και θετικό σπιράλ. Αμφότερες πολύ πρόσφατα γνώρισαν την παρακμή και τον υποβιβασμό στη Β΄ Εθνική. Επώδυνη περίοδος που τις χαλύβδωσε.

bet therapy value bet
Latin Value Bet

Κατάφεραν όμως να επανέλθουν άμεσα στη μεγάλη κατηγορία. Και όχι μόνο να επανέλθουν, αλλά να επιστρέψουν και στις διεθνείς διοργανώσεις. Η Ντεφενσόρ έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Κόπα Λιμπερταδόρες από τη συνολική βαθμολογία. Εξ ου και το αγωνιστικό “άδειασμα” με τρεις σερί ήττες.

Η Ντανούμπιο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει μόνο τη νίκη. Για να εξασφαλίσει την έξοδο της στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Άρρωστη απόδοση το 4.50 στο διπλό, είναι βέβαιο πως θα πιεστεί αρκετά.

Στοίχημα σημαίνει odds

Το στοίχημα είναι θέμα αποδόσεων και όχι πρόβλεψης. Δεν φτάνει να “βλέπεις” την ομάδα να κερδίζει. Πρέπει και τα odds να σέβονται. Να αντανακλούν τουλάχιστον δίκαια τις πιθανότητες.

Bet Therapy Betting Tips – Στοίχημα σε Danubio & Torque

Bet Therapy - NOCHES DE FÚTBOL
Bet Therapy – NOCHES DE FÚTBOL

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.