','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Όλα good!

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν μακρόσυρτο ταξίμι στο ρυθμό του κύματος στη βάρδια του μαρκόνη και τον ήχο που κάνουν τα ζάρια από το τάβλι στους καφενέδες της Αστόρια. Εκεί που το χαμένο στοίχημα στις πόρτες, δίνει ασίστ στο value bet του Λιβάι Γκαρσία…

NOCHES DE FÚTBOL – Προγνωστικά Gold Cup

Ε ναι, του Levi Samuel García – τι δεν καταλαβαίνεις; Τζαμάικα και Τρίνινταντ έχουν μακρύ ιστορικό πολύ αμφίρροπων αναμετρήσεων. Η δυνατή εμφάνιση των “Reggae Boyz” απέναντι στις ΗΠΑ, έχει “ξεφτιλίσει” την αποψινή απόδοση της.

Και όσο αναλογίζομαι ότι στην επίθεση του Τρινιντάντ ηγείται η “παικτούρα” της ΑΕΚ, με τρώει όλο και περισσότερο το χέρι μου…

Value bet στο Κόπα Σουνταμερικάνα

Τα πιο ενδιαφέροντα ματς στη Λατινική Αμερική, είναι αυτά για τον 2ο όμιλο του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ομάδα με δυνατή έδρα και άψογο transition η Γκουαρανί. Υποχρεωμένη να ανοιχθεί και χωρίς ουσιαστικές ελπίδες η Ουρακάν.

Στο άλλο ματς, η σκληροτράχηλη και καλά οργανωμένη Ντανούμπιο, θα δυσκολέψει την Έμελεκ. Πολύ περισσότερο από όσο λένε τα odds.

Στοίχημα και αποδόσεις

Ένα υπέροχο treble για να βγει και η αποψινή βάρδια λοιπόν. Με την πάγια υποσημείωση, ότι το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων. Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι οι πιθανότητες. Εάν η δική μας εκτίμηση αποδειχθεί σε ικανό δείγμα αγώνων ακριβέστερη από του μπουκ, έχουμε ανατροπή της γκανιότας.

Bet Therapy Betting Tips

Και όταν ανατρέπεται η γκανιότα, είναι μαθηματικά βέβαιο πως σε βάθος χρόνου θα βγούμε κερδισμένοι. Δεν είναι θέμα πρόβλεψης και ενόρασης. Είναι θέμα σωστής εκτίμησης πιθανοτήτων. Το στοίχημα είναι παιχνίδι υπομονής και επικέντρωσης σε λίγα ματς. Εκείνα που περιέχουν στοιχηματική αξία.

Bet Therapy value bet
Bet Therapy Value Bet

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.