','

' ); } ?>

Μουντιάλ 2026: Πάμε υψόμετρο

Δεν παίζεις στοίχημα στη Λατινική Αμερική, αν δεν λάβεις υπόψη σου το υψόμετρο. Αστάθμητος παράγοντας που επηρεάζει και τις Εθνικές ομάδες. Το υψόμετρο βγάζει value bet ακόμη και στα προκριματικά Μουντιάλ. Ειδικά στα πρώτα odds.

To value bet του Υψομέτρου

Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από την Βολιβία. Περίκλειστη χώρα με σκληρή ζωή και φτώχεια. Έχει το ποδόσφαιρο που της αναλογεί. Στο Estadio Hernando Siles όμως στα 3.700 μέτρα υψόμετρο της Λα Παζ, τα κόζια αλλάζουν.

Η Βολιβία έχει υποδεχθεί την Αργεντινή 11 φορές στη Λα Παζ για προκριματικά Μουντιάλ. Πόσες φορές κέρδισε η Αργεντινή; Μόλις τέσσερεις. Με συνολική προϊστορία 5-2-4, 22-14 τέρματα. Υπέρ της Βολιβίας. Οι αποδόσεις των bookmaker για το ματς, λένε ότι η Αργεντινή κερδίζει 6.5 φορές στις δέκα.

Η πραγματική ζωή όμως λέει πως κερδίζει 3.6 φορές στις δέκα. Θα μου πεις, τώρα είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια και έχει Μέσι. Η φωτογραφία με τον Μέσι είναι από το αντίστοιχο ματς του 2009. Όταν η Αργεντινή είχε χάσει με 6-1!

Mundial 2026 Value Bet – Στοίχημα στο Υψόμετρο

Conmebol World Cup 2026 Qualifiers – Στοίχημα

Η ουσία όμως είναι πως προχθές η Αργεντινή δεν άρεσε καθόλου κόντρα στο Εκουαδόρ. Χρειάστηκε ένα τέλειο φάουλ του Μέσι στο τέλος. Ενώ πιο πριν το Εκουαδόρ είχε κλασσικές φάσεις για το 0-1. Και η Βολιβία στη Βραζιλία έβαλε ρεζέρβες στοχεύοντας αποκλειστικά στο ματς της Λα Παζ.

Ας δούμε όμως στο φτερό και τα υπόλοιπα ματς της δεύτερης αγωνιστικής:

Η Ουρουγουάη του Μπιέλσα εντυπωσίασε στο 3-1 επί της Χιλής που θα μπορούσε να είναι ευρύτερο. Και δεν μασάει στα 2800 μέτρα του Κίτο, έχοντας την παράδοση υπέρ της (4-2-5). Πόσο μάλλον η τωρινή εξαιρετική φουρνιά πιτσιρικάδων υπό τη μπαγκέτα του Μπιέλσα. Σιγά μην κλάψουν στο υψόμετρο.

Η Βενεζουέλα άρεσε στην Κολομβία – ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που άξιζε να προηγηθεί. Η Παραγουάη έμεινε στο 0-0 με την Χιλή παρότι οι αντίπαλοι έπαιζαν με δέκα από το 20΄ . Τρομερή γκρίνια για τον κόουτς Σκελότο ο οποίος δεν έχει καλέσει τους δύο καλύτερους παίκτες της.

Bet Therapy Value Bet

Η Χιλή απογοήτευσε, αλλά στο Σαντιάγκο με την Κολομβία θα είναι σκληρό καρύδι. Ματς με πολλές πιθανότητες για ισοπαλία και σωστό σετ αποδόσεων. Τέλος, οι Περουβιάνοι έχουν χρόνιο κόμπλεξ απέναντι στους Βραζιλιάνους. Λογικό το 1.40 στο διπλό – όχι ότι παίζεται βέβαια…

Στοίχημα Μουντιάλ – Value Bet στη Λατινική Αμερική