','

' ); } ?>

Betwork: Γίνε καλύτερος στο στοίχημα

Όπως διαφαίνεται, το στοίχημα μου κινείται ακόμα αποκλειστικά γύρω από τις δυο κατηγορίες ενδιαφέροντός μου στην Αγγλία. Στο Περού αν δε βρει ροή το πρωτάθλημα δε θα ποντάρω, ενώ στη Χιλή την επόμενη εβδομάδα, έχοντας συμπληρώσει όλες οι ομάδες 6 αγώνες, θα μπορέσω να δω αν βγάζει value bet η πρώτη φουρνιά.

Αιχμάλωτοι της Γεωγραφίας

Βέβαια, η ομορφιά του στοιχήματος είναι η διαφορετικότητα που συναντάει κανείς όταν ασχολείται στενά με πρωταθλήματα από τελείως ετερόκλητες κουλτούρες του πλανήτη. Κι αυτό το αναφέρω έχοντας στο μυαλό το πρωτάθλημα του Περού. Ένας άλλος στοιχηματικός κόσμος, όπου η γεωγραφία κάνει… κουμάντο και καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα δεδομένα.

Το γεγονός αυτό, βέβαια, το καθιστά και ένα καλό πάτημα για να βγει κανείς μπροστά απ’ τις εταιρίες και να ανακαλύψει value bets άλλης… εποχής, με ανάποδα φαβορί, με άσους του 1,35 που ανοίγουν 1,95 κ.ο.κ. Value bet τέτοιου μεγέθους βρίσκουμε και στην Κόνφερενς και στη Λιγκ 2 της Αγγλίας, ωστόσο η συχνότητα που τα συναντάμε στο Περού και άλλα τέτοια μυστήρια πρωταθλήματα είναι πράγματι ξεχασμένη σε παλιότερες μέρες, όταν η πληροφόρηση ήταν άγνωστη λέξη.

Σ’ αυτό βοηθάει πολύ και το γεγονός ότι οι εταιρίες δεν καίγονται ιδιαίτερα να έχουν στη δούλεψή τους ανθρώπους με μεράκι και όρεξη – για γνώσεις δε το συζητώ – μιας και οι δικλείδες ασφαλείας που έχουν (βλ. όρια, παγκοσμιοποιημένα feed) είναι αρκετά προστατευτικές γι’ αυτές.

Bet Therapy στοίχημα. Betwork Betting Tips
Στοίχημα στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης – Betwork

Ειδάλλως, αν παίζαμε στα ίσια με τέτοιους αντιπάλους – γιατί αντίπαλοι είναι οι μπουκ – με τα τωρινά δεδομένα νομίζω δε θα στεκόταν για πολύ κάποια εταιρία. Αλλά, πλέον, οι εταιρίες έχουν το χρόνο με το μέρος τους και τις περισσότερες φορές προλαβαίνουν τα άσχημα εγκαίρως. Κι αν πλήρωσαν και τίποτα ψιλά σε early στοιχήματα, οκ, σιγά τα αυγά.

Πρόοδος ή ευκολία;

Μιας και μίλησα για μεράκι, όρεξη και, κυρίως, γνώσεις, είναι, δυστυχώς, χαρακτηριστικό της προόδου να βαίνει σε αντίθετη πορεία με την οξυδέρκεια και την ποιότητα. Είπα της προόδου; Όχι. Της ευκολίας και της βολής που η πρόοδος, όπως την εννοούμε, φέρνει.

Γενιές και γενιές νέων παικτών στοιχήματος δε γνωρίζουν βασικά πράγματα μόνο και μόνο επειδή αντλούν τα πάντα απ’ το ίντερνετ και έτσι έμαθαν το στοίχημα. Σαν ένα αγώνα δρόμου ποιος θα διαβάσει πρώτος για κάποιο χονδροειδές λάθος στις αποδόσεις στο Εκουαδόρ ή την Ταϊλάνδη.

Με δυο λόγια, ο κόσμος έχει γεμίσει παίκτες οι οποίοι μπορούν να διακρίνουν μόνο το λάθος σε ματς Ολυμπιακός-Λαμία με τον άσο στο 1,80. Πολλοί δε ούτε καν το διακρίνουν, απλά το διαβάζουν σε κάποιο σάιτ ή σε κάποιο γκρουπ. Θα μου πείτε, ποιο το πρόβλημα ρε betwork σ’ αυτό; Κι εσύ δίνεις σημεία.

Απαντώντας πρώτα στο δεύτερο ερώτημα, θα πω ξανά πως προτεραιότητά μου δεν είναι να δίνω σημεία, αλλά πιθανές εκδοχές για την επιλογή τους απ’ το καθένα ξεχωριστά, όπως και ενδεχόμενους προβληματισμούς που θα ανοίξουν στον καθένα δρόμους.

Στοιχηματική Ενδυνάμωση

Σαν κειμενογράφος στοιχηματικού προσανατολισμού, με ενδιαφέρει πρωτίστως η στοιχηματική ενδυνάμωση του αναγνώστη. Ενδυνάμωση, αφύπνιση, έκλυση της πλήρους προοπτικής του, πείτε το όπως θέλετε.

Betwork στοίχημα value bet therapy
Betwork: Ενδυνάμωση, αφύπνιση, Bet Therapy

Με ενδιαφέρει ο ένας, οι δυο, οι χίλιοι άνθρωποι που θα συναντήσουν ένα κείμενό μου να επεξεργαστούν, να σκαλίσουν, να αμφισβητήσουν, να ανακαλύψουν. Να το πω σύντομα, να προχωρήσουν στο επόμενο δικό τους βήμα και να μην μένουν προσκολλημένοι σε πράγματα επιλυμένα και αυτονόητα, ενδεχομένως.

Επιθυμία μου μεγάλη, όχι μόνο στο στοίχημα, αλλά και παντού είναι να μη συζητάμε τα ίδια. Να κρατάμε τα γνωστά και δεδομένα και να χτίζουμε πάνω σ’ αυτά τα επόμενα γνωστά και δεδομένα και να συνεχίζουμε αυτή την πορεία επ’ άπειρον.

Το διακύβευμα είναι να χτίζουμε γνώση επ’ άπειρον και όχι να αναμασάμε γνώση επ’ άπειρον. Να ξεκολλήσουμε απ’ την πρόσθεση και την αφαίρεση. Να πάμε στον πολλαπλασιασμό, στα ολοκληρώματα, στους μιγαδικούς αριθμούς και όπου αλλού. Αλλά να πηγαίνουμε. Να κινούμαστε διανοητικά. Όχι άλλη επανάληψη. Κάποια πράγματα είναι γνωστά, αυτονόητα και βαθιά θεμελιώδη.

Δε με νοιάζει να μοιράσω κέρδη, λοιπόν. Βασική μου αγωνία είναι η ενδυνάμωση των παικτών. Να γίνουν καλύτεροί μου όσοι είναι να γίνουν. Να κάνουν τα επόμενα βήματα όσοι είναι να τα κάνουν. Να μην επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια, για πέντε, δέκα, είκοσι χρόνια.

Το στοίχημα είναι αποδόσεις και οι αποδόσεις πιθανότητες. Σκεφτείτε κοινωνικά δίκτυα, τηλεοπτικά παράθυρα και σάιτ με τίπστερ, στα οποία να συζητάμε, μετά από 100 χρόνια ύπαρξης του στοιχήματος, για παράδειγμα, αν το στοίχημα είναι αποδόσεις και πιθανότητες. Και μετά από πέντε χρόνια, μετά από μια χασούρα, να συζητάμε ξανά τα ίδια.

Και μετά από δέκα τα ίδια. Θα μου πείτε, πώς θα διαβάσει ένας νεοφερμένος τα κείμενά σου για στοιχηματικές αλυσίδες και λοιπές φλυαρίες. Να μην τα διαβάσει. Να κάνει μια προσπάθεια, να δυσκολευτεί, να προβληματιστεί, να αντιληφθεί πως κάτι απουσιάζει απ’ το γνωστικό του στοιχηματικό οικοδόμημα και να ξεκινήσει απ’ το σημείο της έλλειψης.

Betwork: Στοίχημα – η Βασική αγωνία

Βέβαια, προτιμότερο είναι να ανοίξει ένα σάιτ με το 1,80 του Ολυμπιακού με τη Λαμία και να ποντάρει και να κερδίσει. Συμφωνώ. Όπως προτιμότερο είναι να παρακολουθεί κανείς τηλεοπτικά show, να βλέπει μπάλα όλη μέρα και να ποτίζεται με τα μηδενικού βάθους σχόλια αθλητικών δημοσιογράφων, να χαζεύει newsfeed στα οποία η είδηση για το τρένο στα Τέμπη μεσολαβεί του γλωσσόφιλου τραγουδίστριας με ηθοποιό και της ψηφοφορίας της Κιμώλου ως Νο1 προορισμό για το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου.

Betwork στοίχημα value bet
Τι value bet ήταν αυτό ρε γερομπισμπίκη!

Όλα συνδέονται. Και, ειδικά, σε αυτοτροφοδοτούμενα και αυτοπροσαρμοζόμενα συστήματα, όπως αυτό του απανταχού κοινωνικοπολιτικού σκηνικού, η σημασία της αφομοίωσης οποιουδήποτε συμβάντος ή κατάστασης προς το σκοπό της συντήρησης της ομοιόστασης του συστήματος αυτού είναι τόσο κεντρική που ουσιαστικά ισοδυναμεί με αυτοσκοπό.

Το να ειπωθούν τα ίδια. Και τα ίδια. Και τα ίδια. Μετά από δυο, πέντε, δέκα, εκατό χρόνια είναι μια βασική λειτουργία αυτορρύθμισης και προσαρμογής του συστήματος. Κι εδώ απάντησα στο πρώτο ερώτημα που προανέφερα. Αυτό είναι το πρόβλημα όταν κάποιος απλά αντιγράφει και δε σκέφτεται. Και δε χτίζει προσωπική γνώση.

Δε με νοιάζει να μοιράσω κέρδη, λοιπόν. Βασική μου αγωνία είναι η ενδυνάμωση των παικτών. Να γίνουν καλύτεροί μου όσοι είναι να γίνουν. Να κάνουν τα επόμενα βήματα όσοι είναι να τα κάνουν. Να μην επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια, για πέντε, δέκα, είκοσι χρόνια.

Betwork Value Bet 🍻 UK Coupon

Για σήμερα έχω ποντάρει τα παρακάτω, τα παραθέτω απλά, για την οικονομία της φύσης ενός tipster

TORQUAY +0.25 @ 1,98 (ALDERSHOT-TORQUAY)

YORK +0.25 @ 2,05 (DAGENHAM-YORK)

HALIFAX +0.0 @ 1,72 (DORKING W-HALIFAX)

ALTRINCHAM +0.0 @ 1,78 (WEALDSTON-ALTRINCHAM)

SALFORD -0.25 @ 1,95 (SALFORD-NEWPORT)

Betwork Betting Tips

Χαιρετώ!