','

' ); } ?>

Αλενατορε: Αχαριστία

Έκτακτο παράρτημα με value bet στη Σούπερ Λιγκ έχει το μενού, με guest star Αλενατόρε. Εννοείται θα παίξουμε και αύριο στοίχημα. Στις πιο καλτ λίγκες που υπάρχουν στον πλανήτη. Τσέκαρε εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Value Bet στο Αγρίνιο

Δεν έχω χειρότερο από την αχαριστία. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος λένε. Και δεν υπάρχει ισχυρότερο κίνητρο από το να πάρεις ρεβάνς, συμπληρώνει ο Αλενατόρε.

Ο υιός Πετράκης ανέβασε την Κηφισιά στην Σούπερ Λιγκ. Πλην όμως, πριν καν τη φιέστα της τελευταίας αγωνιστικής, η διοίκηση της Κηφισιάς τον “καθάρισε”. Φαντάσου τώρα να είσαι ο μπαμπάς Πετράκης, να έχεις βελτιώσει αγωνιστικά τον Παναιτωλικό και να βρίσκεις μπροστά σου μια ντεφορμέ Κηφισιά.

Βάζεις ή δεν βάζεις στη διαπασών Μητροπάνο στην τραγουδάρα του Λάκη: Τις ζωγραφιές σου σκίζω/
Τα πόστερ που αγαπούσες/ Και βάφω τις κουρτίνες/ Στο χρώμα που μισούσες…

Το αν το γκολ θα το καρφώσει ο Καρέλης που επιστρέφει στην ενδεκάδα ή οποιοσδήποτε άλλος δεν έχει σημασία…

Το χέρι πάει μόνο του…

Σε απόδοση διπλασιασμού μας δίνουν τον άσσο του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον ντεφορμέ και κουρασμένο από το ματς στο Βόλο Πανσερραϊκό. Όσο σκέφτομαι τα τακτικά τερτίπια του Ράσταβατς κόντρα στην νοοτροπία του Γκαρσία, το χέρι πάει μόνο του.

Στοίχημα στη Super League

Στοίχημα Αλενατόρε value bet
Στοίχημα Αλενατόρε πάνω στην αχαριστία

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

📌 Ραντεβού αύριο στις γειτονιές της Σούπερ Λιγκ 2 και της Γ΄ Εθνικής.

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.