','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Value Bet Nov 4

Φτάνουμε στο τέλος της σεζόν του Τένις. Με τους WTA Finals στις Γυναίκες και το μεγαλύτερο Indoor τουρνουά στους Άνδρες. Με δύο value bet σε Outright στοίχημα. Δες εδώ όλα τα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Προγνωστικά Τένις

Βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν που το στοίχημα στο τένις βλάπτει σοβαρά την τσέπη. Εκτός κι αν μπορείς να διακρίνεις ποιος θα παίξει πιο κοντά στο ταβάνι του. Αν δηλαδή και που υπάρχει value bet.

Στοίχημα ATP

Αγαπημένο ATP τουρνουά αυτό του Παρισιού. Με το κοινό να συμμετέχει ενεργά. Ο Τζόκοβιτς μπορεί να κέρδισε μετά κόπων και βασάνων των Rune, αλλά όλη την εβδομάδα δείχνει πως δεν είναι καλά. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τις τελευταίες μέρες τον ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα στο στομάχι.

Ο Τσιτσιπάς από την άλλη, με τις τελευταίες εμφανίσεις του, αποδεικνύει πως μπορεί… ο έρωτας να περνάει από το στομάχι, αλλά και ο ίδιος έχει γερό στομάχι. Τον Ντιμιτρόφ σαν αντίπαλο τον έχει. Και θα έχει ευκαιρία στον τελικό, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

WTA Value Bet

Για το ότι οι τελικοί του WTA γίνονται σε μισοάδεια γήπεδα του Κανκούν είναι ενδιαφέρον. Το Κανκούν είναι κάτι σαν τη Μύκονο του Μεξικού. Και οι αέρηδες που φυσούν όλες τις μέρες είναι χειρότεροι και από μελτέμια.

Ποια παίκτρια έχει το παιχνίδι και την μενταλιτέ να ανταπεξέλθει καλύτερα στις συνθήκες; Για μας η απάντηση είναι προφανής. Σαμπαλένκα, Σαμπαλένκα, Σαμπαλένκα…

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Στοίχημα

Δύο επιλογές Outright Tennis σήμερα. Στους νικητές του Paris Masters και των WTA Finals στην Κανκούν.

Προγνωστικά Τένις ή Value Bet
Προγνωστικά Τένις ή Value Bet

👁‍🗨 Δες κάθε μέρα τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.