','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Todo Boca

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν βραχνό μπαντονεόν που σιγοντάρει τις νυχτερινές βάρδιες στα καράβια και τον τζόγο στα χαμόσπιτα του Ρίο ντε λα Πλάτα. Εκεί που value bet είναι να δεις το φως άλλης μιας μέρας….

NOCHES DE FÚTBOL – Copa Libertadores

Τελικός Κόπα Λιμπερταδόρες στο Μαρακανά. Δεν υπάρχει πιο μεγάλο. Που να σηκώσει η Φλουμινένσε το βάρος του φαβορί. Ακόμη και εντός έδρας. Τυπικά βέβαια – γιατί το πραγματικό αβαντάζ, το ορίζει το τραγούδι της εξέδρας.

Boca Value Bet

Στο στοίχημα δεν χωράνε οπαδικά. Βλέποντας όμως τα odds, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Που πας ρε Καραμήτρο μπουκ με φαβορί Φλουμινένσε στο 2.00;

Όχι, δεν σκορπίζει τρόμο η Μπόκα. Με τον Ρομέρο όμως εγγύηση στο τέρμα (ο καλύτερος τώρα στον κόσμο) και τον Καβάνι στην κορυφή της επίθεσης, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε.

stoixima boca juniors cavani value bet
Todo Boca

Εξάλλου, η Φλουμινένσε δεν είναι κανέναν θηρίο και κυρίως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία (1-1-4) με το άλλοθι πως ετοιμαζόταν για τον τελικό. Άλλοθι, δεν έχεις άλλοθι…

Στοίχημα σημαίνει odds

Το στοίχημα είναι θέμα αποδόσεων και όχι πρόβλεψης. Δεν αρκεί να “βλέπεις” μια ομάδα να κερδίζει. Θα πρέπει και τα odds να σέβονται τις πιθανότητες του ματς. Να είναι τουλάχιστον δίκαια.

Ακόμη λοιπόν και οπαδός της Φλου να είσαι, δεν μπορείς να παίξεις διπλό σε αυτές τις αποδόσεις. Στο στοίχημα δεν χωράνε οπαδικά. Με τέτοια odds και την Μπόκα στο 4.00+ ακόμη και οι οπαδοί της… Ρίβερ Πλέιτ, άσσο θα έπαιζαν!

Bet Therapy Betting Tips – Στοίχημα στη Μπόκα

Προφανώς και δεν ξέρουμε αν η Μπόκα Τζούνιορς θα κερδίσει την Φλουμινένσε. Ξέρουμε όμως πως ακόμη κι αν ήταν φαβορί η Φλου, θα ήταν για 2.60 και όχι για 2.00! Ξεκάθαρα πράγματα.

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.