','

' ); } ?>

Αλενατορε: Value Bet ή arbitrage ?

Περίεργη φάση σήμερα (αύριο) στη Γ΄ Εθνική. Αρκετά ματς που προσφέρονται για στοίχημα και μάλιστα με διαφορές αποδόσεων. Και επειδή οι περισσότεροι μπερδεύουν το arbitrage με το value bet, μάθε μπαλίτσα από τον Αλενατόρε.

Στοίχημα στη SL2

Δεν υπάρχει κάτι βάσει αποδόσεων στη Σούπερ Λιγκ 2. Υπερβολική μεν η πτώση στο διπλό του Διαγόρα, αλλά ο Τηλυκράτης δεν έχει δείξει κάτι. Αιγάλεω και Καλαμάτα δύσκολα θα χάσουν. Αλλά στοίχημα παίζουμε σε σωστές αποδόσεις.

Value Bet στη Γ΄ Εθνική

Δεν χρειάζεται να είσαι ο Κούγιας και να βγεις στον Θωμαϊδη να φωνάζεις για πιθανές μόντες σε Σάντα και Βασίλισσα του Βορρά. Ο Αλενατόρε όμως δεν αγγίζει τέτοια ματς. Παίζει στα ίσια εκεί που υπάρχουν λάθη. Γιατί η Γ΄ Εθνική δεν έχει καμία σχέση με τη Σούπερ Λιγκ 2. Είναι σαν να συγκρίνεις Ευρώ με Λέβα

VALUE BET ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ
VALUE BET ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Λένε πως μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Προφανώς οι δύο φτάνουν το διχίλιαρο. Πολαρόιντ θα σου αφήσω και κάνε τα κουμάντα σου. Αφενός γιατί μέχρι να γράψω 1000 λέξεις, οι αποδόσεις θα έχουν αλλάξει. Και αφετέρου, γιατί δεν έχω κανένα λόγο να δώσω στα τζιμάνια της Bet365 τα κλειδιά για τα λάθη τους.

Για να μη γίνομαι περίεργος όμως, τα δύο πινακάκια βασίζονται στο εξής θεμελιώδες τρίπτυχο: αγωνιστική εικόνα των ομάδων – σημαντικές απουσίες – λάθος αποδόσεις. Στα δε τρία ματσάκια στο κάτω πινακάκι, ισχύουν και τα τρία.

Στοίχημα Αλενατόρε - Value Bet Γ΄ Εθνικής
Στοίχημα Αλενατόρε – Value Bet Γ΄ Εθνικής

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ

Bet Therapy Betting Tips

📌 Ραντεβού αύριο το απόγευμα στο Καραϊσκάκης για ένα γεμάτο 3-2. Και για να δούμε Κωνσταντέλια φυσικά…

✅ Τα πάντα όλα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας μέχρι και τη Γ΄ Εθνική, μόνο στο Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.