','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – UNAM Pumas Value Bet

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν νταλκαδιάρικο ταξίμι που σιγοντάρει τις νυχτερινές βάρδιες στα καράβια και τον τζόγο στα χαμαιτυπεία της Λα Πλάτα. Εκεί που το στοίχημα –
“τόσα δίνω πόσα θες” – είναι ο ορισμός του value bet…

NOCHES DE FÚTBOL – Liga MX

Μονότερμα έπαιξε η Μπόκα την Παλμέιρας στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Το γκολ όμως δεν ήρθε. Στο ποδόσφαιρο όμως και στο στοίχημα, τα πάντα είναι δανικά. Άντε να δούμε αν θα μας επιστρέψει την εύνοια απόψε η Πούμας.

UNAM Pumas Value Bet

🔥 Το Club America v UNAM Pumas είναι τεράστιο ντέρμπι της Πόλης του Μεξικού. Ξεκάθαρα το αποψινό ‘match of the day’. Ή μάλλον το ‘match of the night’. Αν και η νύχτα θα γίνει μέρα Αζτέκα.

Σε καλή κατάσταση και οι δύο αντίπαλοι. Στην Αμέρικα όμως έχουν μαζευτεί απουσίες. Η Πούμας έχει επιθετική ποιότητα και βγάζει ψυχή στα ματς της.

Στοίχημα σημαίνει odds

Το στοίχημα είναι θέμα αποδόσεων και όχι πρόβλεψης. Το θέμα δεν είναι να “βλέπεις” μια ομάδα να κερδίζει. Η ουσία είναι τα odds να σέβονται τις πιθανότητες του ματς. Κι εδώ ο μπουκ δεν το κάνει.

Απλά δεν υπάρχει το 1.65-1.70 στον άσσο της Κλαμπ Αμέρικα. Δεν βγαίνει από πουθενά. Όχι ότι μας χαλάει. Ο ορισμός του value bet το στοίχημα προς Pumas μεριά.

Bet Therapy Betting Tips – Στοίχημα στην Pumas

NOCHES DE FÚTBOL VALUE BET
NOCHES DE FÚTBOL VALUE BET

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.